• Insight
  • Innovation
  • Impact
 
News & Events

Details

31/01/2012

IRI op Marketing Information Event

February 1st-2nd 2012

Op 1 & 2 februari neemt IRI voor het eerst in haar bestaan deel aan het Marketing Information Event. De twee dagen staan in het teken van inspirerende sprekers en workshops over trends en ontwikkelingen op het gebied van marktonderzoek. In totaal worden er ongeveer 2500 bezoekers verwacht.  

Op beide dagen is er een informatiemarkt, waar diverse bureaus (waaronder IRI) zichzelf presenteren. Het event vindt plaats in het World Forum te Den Haag.

Cindy van den Berg (IRI) zal samen met Robert Kapteijn (Marketing Director Philips Lightning Benelux) een presentatie verzorgen met als thema ‘customer engagement’:

Customer engagement is cruciaal voor stabiliteit en groei van een bedrijf. Om customer engagement te creëren is shopper convenience een must op de winkelvloer. Maar hoe creëer je shopper convenience als je in twee totaal verschillende kanalen opereert? Hoe verschillend is het gedrag van food shoppers vs doe-het-zelf shoppers? Ontdek hoe Philips Lighting en IRI licht hebben gecreëerd in de duisternis van de lampen shopper.

Zie www.mie.nl voor meer informatie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Peter van de Lisdonk op 0418-570800