• Insight
  • Innovation
  • Impact
 
Werken bij IRI

Stageplaatsen

Internships and Trainee Positions

STAGIAIRE / WERKSTUDENT (FULL TIME)

Bij IRI Nederland zoeken we een zelfstandige stagiair/werkstudent Business Insights. Jij bent als stagiair de rechterhand van onze Business Insights Managers. Dat wil zeggen dat je meewerkt aan het uitwerken van groeikansen voor diverse FMCG bedrijven in de Nederlandse markt.

Middels het maken van de juiste analyses, het meedenken over hoe je bevindingen om te zetten naar groeikansen en het maken en vormgeven van kernachtige presentaties, draag jij bij aan de groei van onze klanten in de FMCG.

Kortom: een veelzijdige marketing / analytische stage waarin je ervaring kunt op doen in een internationale werkomgeving en een kijkje in de keuken krijgt van een groot aantal FMCG bedrijven en de marketing en sales issues waar zij dagelijks mee worstelen. De exacte invulling van je werkzaamheden is verder in overleg af te stemmen.

Stages bij IRI hebben een looptijd van minimaal 5 tot 6 maanden. Eventueel kan je stage gecombineerd worden met een afstudeeronderzoek, realiseer je echter dat de meeste werkzaamheden hiervoor in je eigen tijd zullen moeten plaatsvinden.

Mail je brief en CV naar: Human Resources

download PDF